חביבת השופטים • בריוש צרפתי אמיתי

    אפרת ציפורי No Comments on חביבת השופטים • בריוש צרפתי אמיתי
    18:13
    02.05.24
    אבי מימרן No Comments on ירכב על חמור? ב'סדר רביעי' מנו את הקריטריונים למשיח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רכיבים

    • חצי קילו קמח
    • 30 גרם שמרים טריים / 15 יבשים
    • 5 ביצים
    • 65 גרם סוכר
    • 10 גרם מלח
    • 75 גרם חלב או מים (לכו עם החלב, אם כבר אז כבר!)
    • 300 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות

    אופן ההכנה

    1. מערבבים במיקסר את כל החומרים מלבד החמאה והמלח.
    2. כשמתקבל בצק אחיד וחלק, מוסיפים את המלח. מוסיפים את החמאה, קובייה קובייה.
    3. לשים עד שהבצק חלק ואחיד בשנית.
    4. מתפיחים כ-10 שעות במקרר – לא לדלג! חשוב ביותר.
    5. מוציאים את הבצק התפוח מהמקרר ויוצרים ממנו את הצורות הרצויות.
    6. יש המכינים בריוש בתבניות מלבניות גדולות, כמו לחם. אישית, אני מעדיפה בהרבה את הגרסה האישית. בעיצוב הקלאסי
    7. יוצרים כדור של בצק ומטביעים מעליו כדור קטן יותר, אבל זה לא באמת משנה. את הצורות מניחים בתבניות ששימנתם בחמאה מבעוד מועד ומברישים בביצה.
    8. כפי שניתן לראות, בבריוש שבתמונה פיזרנו גם מעט סוכר גבישי מלמעלה

    רוצה להשתתף גם? לחצי כאן ושלחי מתכון משלך.



    0 תגובות